5 principes van de online academy

Inzetten op je eigen professionele ontwikkeling en dit combineren met een drukke job is niet evident.

Wij hebben daarom een online component toegevoegd aan ons opleidingsaanbod. Met de Online Umital Academy kan je online ‘anytime, any place’ leren. Dit vergemakkelijkt het volgen van opleidingen en maakt het ook meer motiverend voor jou en jouw medewerkers.

Hoe onderscheiden we ons?

De Online Academy  is gebaseerd op 5 belangrijke principes :

Bruikbaar

Wat je leert moet vooral relevant zijn. De opleiding is doorspekt met praktijkvoorbeelden en oefeningen zodat je de inhoud meteen kan toepassen .

Bite-sized

Leren doe je best in kleine behapbare stukken. Je kan verschillende modules volgen op jouw eigen tempo.

Multidevice

Met de online academy kan je leren via je smartphone, tablet of computer, zolang je maar wifi hebt!

Live coaching

 Op  regelmatige tijdstippen kan je life online coaching inboeken. Zo haal je het meeste uit de leerervaring en krijg je ook de persoonlijke coaching die je nodig hebt om de inhoud van wat je leert toe te passen.

Sociaal leren


De kracht van onze opleiding ligt in de combinatie van online courses op eigen tempo en (online) contactmomenten met andere deelnemers die gelijktijdig met jou aan de opleiding gestart zijn. Via het online platform kan je vragen stellen aan andere deelnemers, ervaringen delen en feedback krijgen.

Ontdek het online aanbod

Hoe kan je gebruik maken van subsidies?​

De Vlaamse overheid steunt jou in het versterken van jouw menselijk kapitaal! Umital is een officieel erkende partner van de KMO-portefeuille voor opleiding én advies.

'Wij versterken jouw menselijk kapitaal.'

Scroll to Top