Online Umital Academy

Aanpak van de opleidingen

Inzetten op je eigen professionele ontwikkeling en dit combineren met een drukke job is niet evident. Wij hebben daarom een online component toegevoegd aan ons opleidingsaanbod. Met de Online Umital Academy kan je online ‘anytime, any place’ leren. Dit vergemakkelijkt het volgen van opleidingen en maakt het ook meer motiverend voor jou en jouw medewerkers. We begeleiden jou stap voor stap doorheen het leerproces. Hierbij gaan we steeds uit van “blended” aanpak door verschillende werkvormen te’ combineren. De kracht van onze opleiding ligt in de combinatie van online courses op eigen tempo en vooraf bepaalde (online) contact momenten met alle deelnemers. 
Zo haal je het meeste uit de leerervaring en krijg je de coaching die je nodig hebt om de inhoud van wat je leert toe te passen in je dagdagelijkse job.

'Online en virtueel teamwerk'

Teamwerk vandaag vraagt een andere manier van werken dan vroeger. Nieuwe technologie brengt veel voordelen met zich mee maar ook nieuwe uitdagingen. Met deze online opleiding leer je hoe je vertrouwen kan creëren in jouw team, hoe je effectief kan communiceren on- en offline en hoe je concrete afspraken kan maken rond technologie gebruik op een manier dat je dit kan toepassen op de werkvloer.

Nieuw! Erkend door KMO-portefeuille

De Vlaamse overheid steunt jou in het versterken van jouw menselijk kapitaal! Umital is een officieel erkende partner van de KMO-portefeuille voor opleiding en advies. Daardoor geniet je van een subsidie die 30% tot 40% van de gemaakte kosten bij opstart recupereert. Hoe werkt het?

 Meld je aan voor de KMO-portefeuille met je E-ID

 Vraag je KMO-portefeuille voor Umital aan

 Stort jouw deel in de KMO-portefeuille, de overheid vult het resterende bedrag aan

 Betaal de factuur van Umital vanuit de KMO-portefeuille Meer informatie over de KMO portefeuille

Meer informatie over de KMO-portefeuille

'Wij versterken jouw menselijk kapitaal.'