Umital business game

voor (digitale) transformatie

Doelstellingen

De bedoeling van het spel is om deelnemers de context van digitale transformatie te laten ervaren. 

Om succesvol te zijn hebben bedrijven nood aan nieuwe capabilities en is de juiste mindset cruciaal. 

In het spel gaan we in op experimenteren, co-creaties & partnerships, de kracht en uitdagingen van data, meervoudig waarde creëren en het nieuwe organiseren.

Je zal ondergedompeld worden in het spel en zo voel je wat deze snel veranderende en onzekere context met jou doet.

Hoe neem je beslissingen wanneer je een overdosis aan informatie hebt en de gevolgen niet altijd kan inschatten of helemaal niet in de hand hebt?  

In welke mate sta je open voor experimenten en samenwerking met externe partijen?  

Waar leg je prioriteiten als je binnen 10 jaar nog relevant wil blijven, terwijl alles continu in verandering is? 

Waarom de Umital business game?

Herkenbare context

Ervaringsgericht leren

Vertaling naar praktijk

Experimenteer

Sociaal leren

Ontdek uw talenten

Aanpak

Aan de hand van de verschillende spelrondes ga je experimenteren en leren; wat doet dit met mij en hoe kan ik hier nog beter mee omgaan? Door het samen met collega’s en andere deelnemers te ervaren, creëer je een gemeenschappelijke taal en ervaringen waarop je nadien kan terugblikken en op verder kan bouwen.

Doelgroep

De doelgroep van het spel is heel divers, aangezien digitale transformatie vroeg of laat iedereen in een bedrijf impacteert. Zowel leidinggevenden als niet leidinggevenden kunnen ervaren welke capabilities in deze context belangrijk zijn. Het spel wordt gespeeld met minimum 12 en maximum 18 spelers.

Programma

Het spel kan gespeeld worden over een duur van 4-6u naargelang de specifieke doelen die we willen benadrukken. Het programma ziet er als volgt uit: – introductie van het spel (doel, toelichting achterliggend digital diamond model rond digitale transformatie, spelverloop) – spel in verschillende iteraties – nabespreking (reflectie naar de organisatie en naar jou als persoon).

Neem contact op!

Hoe kan je gebruik maken van subsidies?​

De Vlaamse overheid steunt jou in het versterken van jouw menselijk kapitaal! Umital is een officieel erkende partner van de KMO-portefeuille voor opleiding én advies.

'Wij versterken jouw menselijk kapitaal.'

Scroll to Top