Over Umital

'Umital werd opgericht met de ambitie om de kloof te overbruggen tussen de bedrijfsstrategie en de realiteit op de werkvloer.'

Ons verhaal

Umital staat voor Human Capital. De oprichters van Umital, Eline Grouwels en Elke Struys hebben uit eigen ervaring ondervonden hoe een bedrijfscultuur de resultaten in positieve zin kan beïnvloeden. Hun ervaring met het sturen en motiveren van medewerkers delen zij nu door organisaties te begeleiden bij de vertaalslag van strategie naar reëel gedrag op de werkvloer. Zij ontwikkelden daarbij een unieke aanpak waarbij duidelijke verantwoordelijkheden en doelstellingen het verschil maken. 

Wat maakt ons anders dan de anderen? Umital zet in op meetbare impact, vanuit een holistische en pragmatische visie. We leggen het accent op de kracht van medewerkers die dagdagelijks het verschil maken in jouw bedrijf en komen zo tot een duurzaam resultaat. 

Umital is jouw partner voor digitale transformatie

Umital versnelt digitale transformatie door het meten en verbeteren van gedrag op de werkvloer, door onze unieke ‘Human Due Diligence‘.

Umital legt de link tussen de strategie van een bedrijf, leer- en ontwikkelingstrajecten en de productiviteit van medewerkers. Wij faciliteren de manier waarop organisaties medewerkers leiden, motiveren en engageren om bij te leren, elke dag opnieuw. 

Digital Diamond Model

Onze waarden

  • Connectivity
  • Adaptability
  • Responsibility
  • Commitment
  • Integrity

Ons team

Eline Grouwels
Founding Partner

Eline is gepassioneerd door talent ontwikkeling en de groei van individuen, teams en organisaties. Het versterken en inspireren van andere mensen in het streven naar verbetering zijn haar belangrijkste drijfveren. Ze gelooft sterk in de kracht van lerende organisaties, want dit zorgt ook voor optimale bedrijfsresultaten. Verder heeft Eline een fascinatie  voor technologie en de rol die technologie speelt bij het leren. Zij volgt nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet. 

Haar credo: “Innoveren is leren!”

Elke Struys
Founding Partner

In tijden waar verandering de enige constante is en bedrijven ambitieuze doelen stellen, houdt Elke ervan om zich te focussen op de strategie uitvoering en de rol van leiderschap hierin om op korte termijn duurzame resultaten te verwezenlijken.
Zij gelooft sterk in de groei van talent en het creëren van een betrokken mindset om zowel bedrijfsprocessen, het beleid en de cultuur van een organisatie te beïnvloeden. Elke houdt er van om mensen te versterken in hun groei als professional, leidinggevenden en teams te versterken om veranderingstrajecten te doen werken!

IMG_5029

Britt Claessens
Learning & Collaboration Lead

Britt gelooft in het belang van mensen om bedrijven te doen floreren. De uitdaging om mensen gemotiveerd te houden in een snel veranderende wereld spreekt Britt enorm aan. Technologie brengt met zich mee allerlei nieuwe manieren van werken voor teams en afdelingen. Britt houdt er van om mensen te begeleiden en te ondersteunen om verder te groeien binnen deze uitdagende context. Mensen doen nadenken over hun gedrag en gedachten biedt telkens de mogelijkheid voor verandering en verbetering, zodat iedere individu kan bijdragen aan het geheel!

Referentie

'Facilitatie en technieken helpen om een goede discussie te voeren en te komen tot nieuwe inzichten of de inzichten te aligneren.'

Johan Lybaert – Director Agile Software Factory, Cegeka

Nu gratis beschikbaar:
'Digital Diamond Model' en Assessment!

'Wij versterken uw menselijk kapitaal.'

Scroll to Top